Tijdens mijn werk en privé heb ik een groot netwerk van zelfstandige dienstverlenende professionals opgebouwd. Daardoor heb ik toegang tot vele disciplines binnen het dienstverlenende werkveld. Stuk voor stuk professionals op hun werkvlak.

Met sommige professionals heb ik afspraken gemaakt om onze gezamenlijke netwerken te bundelen en zo elkaars diensten te kunnen inzetten en samen te werken waar mogelijk. Een van hen vindt u hieronder.

teamwork_shutterstock_294096317

Voor al mijn ICT-vragen kan ik terecht bij Simon Romijn, eigenaar van NextVision ICT.

Simon helpt u graag verder met uw ICT-vraagstukken, zodat u uw bedrijfsdoelen beter kunt bereiken. Met meer dan 30 jaar ervaring is
Simon uw partner en coach in informatie, communicatie en audiovisuele technologie en inzetbaar voor zowel het MKB als voor de Zelfstandige Professional.

Vanuit zijn nieuwsgierigheid en leergierigheid voelt hij op veel terreinen binnen de ICT thuis. Hij focust zich voornamelijk op het Microsoft-platform, maar ook (online) proprietary of open source software maakt hij zich snel eigen en hij gaat uitdagingen niet snel uit de weg.

Vanuit zijn analytische en pragmatische aanpak en "hands-on"​ mentaliteit is hij zeer betrokken bij de praktische uitvoering van mijn projecten. Alleen "op papier"​ oplossingen zijn niet aan hem besteed. Voor Simon niet het snelle tijdelijke succes, maar de uitdaging om met een gedegen en kosten efficiënte oplossing te komen. Stabiliteit, beheer(s)baarheid en data-integriteit van de technische oplossingen zijn daarin belangrijke kernpunten.

KOMTvanPAS en NextVision ICT hebben afspraken gemaakt om hun gezamenlijke netwerken te bundelen en zo elkaars diensten te kunnen inzetten en samen te werken waar mogelijk.

Automatisering is geen doel op zich,

maar draagt bij aan succesvol ondernemen

CONTACT

Heb je vragen of wil je meer weten over de diensten die ik aanbied?
Stuur een e-mail naar pascale@komtvanpas.nl.

Of laat een bericht achter via het contactformulier.

Bellen of whatsappen mag natuurlijk ook:
06 - 30 61 17 89

Ik hoor je graag!

logo KOMTvanPAScertificaat webassistant KOMTvanPAS

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.