Pascale Palstra KOMTvanPAS VA WA

Over mij

Ik ben Pascale en al heel wat jaren werkzaam als officemanager, maar dan wel als iemand die graag haar eigen pad creëert en bewandelt. Binnen de lijntjes denken en doen; ik hou wel van structuur en afspraken nakomen, maar ook buiten de lijntjes; verder denken en doen dan wordt verwacht. Die vrijheid heb ik nodig om goed te kunnen functioneren en alles uit mezelf te halen.

Soms komt er een moment in je leven dat je ineens weet wat je echt wilt.
Dat moment had ik in de lange mooie zomer van 2018. 
 

Ik ga voor mezelf beginnen als Virtual Assistant en webassistant! 

 

Hartstikke spannend, maar mijn jarenlang ervaring, mijn verantwoordelijkheidsgevoel, mijn klantgerichtheid, mijn organisatietalent en oplossingsgerichtheid gaan ervoor zorgen dat ik KOMTvanPAS tot een succes ga maken. En ik heb daar alle vertrouwen in!

Wie ben ik? Een no-nosense, flexibele, serieuze, bekwame, betrouwbare, loyale vrouw. Voor mij is het belangrijk om met mensen samen te werken die net zoals ik houden van eerlijkheid, betrouwbaarheid, integriteit en respect. Daar hou ik van.

En ik hou van nog meer. Van Arnhem. Mijn man. Mijn kinderen die opgroeien tot mooie bijzondere tieners. Mijn katten Cooper en Spotty en mijn gekke lieve boxer Djezz. Mijn huis en tuin. Reizen. Mijn familie. Mijn vrienden. Ik hou van het leven en alles wat daar bij komt.

Ik hoop dat je een beeld hebt kunnen vormen van wie ik ben, maar wie ben jij en wat doe jij? En vooral wat kan ik voor jou betekenen? Taken uit jouw handen nemen, zodat jij jouw bedrijf kan laten groeien en ontwikkelen, bijdragen om jouw doelen te bereiken, met je sparren en misschien op je letten wanneer de tijd (bijna) zijn grens bij jou heeft bereikt. 

Neem gerust contact met me op, dan kijken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen. 

Pascale nw

CONTACT

Heb je vragen of wil je meer weten over de diensten die ik aanbied?
Stuur een e-mail naar pascale@komtvanpas.nl.

Of laat een bericht achter via het contactformulier.

Bellen of whatsappen mag natuurlijk ook:
06 - 30 61 17 89

Ik hoor je graag!

logo KOMTvanPAScertificaat webassistant KOMTvanPAS