Waar kun je videoanimaties voor gebruiken?

Wil jij een promotievideo, een video voor je social media accounts of lesmateriaal in een video? Er zijn zoveel manieren waarop ik jouw product of jouw onderneming d.m.v. een videoanimatie goed in de markt kan zetten. Ook kun je op deze manier informatie effectief overbrengen aan jouw doelgroep.

Bij het ontwerpen van een videoanimatie maak je gebruik van diverse animaties en rekwisieten zodat het eindresultaat altijd een uniek product is. Hiermee kun jij jezelf van anderen onderscheiden.

Waar kun je videoanimaties voor gebruiken:

  • training/tutorials: instructievideo, bedrijfsvideo, introductie bedrijf, introductie medewerkers, producttraining, how to;
  • marketing: pitchen, productvideo, verkoopvideo, crowdfunding;
  • bedrijfsrichtlijnen: visie/doelen, marketingstrategie, aankondigingen, wie is wie en wat doet hij/zij, introductie nieuwe medewerkers.

Een videoanimatie duurt maximaal 1,5 minuut en bevat maximaal 6 sheets, want anders verliest het zijn impact. Een videoanimatie kan ik voor je maken voor een bedrag van € 250,- exclusief btw.

Heb je al een idee waarvoor je een videoanimatie wilt gaan gebruiken? Wil je meer weten over de mogelijkheden van een videoanimatie? Neem gerust contact op.

Kijk hier voor een overzicht per categorie van alle werkzaamheden waarbij ik je van dienst kan zijn.

introductiefilm KOMTvanPAS

CONTACT

Heb je vragen of wil je meer weten over de diensten die ik aanbied?
Stuur een e-mail naar pascale@komtvanpas.nl.

Of laat een bericht achter via het contactformulier.

Bellen of whatsappen mag natuurlijk ook:
06 - 30 61 17 89

Ik hoor je graag!

logo KOMTvanPAScertificaat webassistant KOMTvanPAS